گروه هکری وابسته به تهران اطلاعات مربوط به یک دانشمند اتمی اسرائیل را منتشر کرد

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۱

روزنامه هاآرتص گزارش داد یک گروه هکری وابسته به جمهوری اسلامی هویت یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل و تعدادی از همکاران او را افشا کرده است. این گروه هکری همچنین عکس‌ها و ایمیل‌های شخصی تعدادی از مقام‌های ارشد اسرائیلی، از جمله یک مقام پیشین وزارت دفاع این کشور را منتشر کرده است.

به گزارش هاآرتص، این گروه هکری روز دوشنبه ۲۱ آبان، اطلاعات شخصی یک دانشمند شاغل در مرکز پژوهش‌های هسته‌ای سوریک اسرائیل را فاش کرد.

این گروه همچنین عکس‌هایی را منتشر کرد که مدعی است در مرکز هسته‌ای سوریک گرفته شده‌اند. هاآرتص نوشت به نظر نمی‌رسد این عکس‌ها به مرکز سوریک مرتبط باشند.

گروه هکری وابسته به حکومت ایران همچنان با انتشار اسکرین‌شات‌هایی، اسامی افرادی را اعلام کرد که به گفته این گروه، در پروژه شتاب‌دهنده ذرات مرکز هسته‌ای سوریک فعالیت دارند.

مایکروسافت روز ۲۴ مهر هشدار داد از زمان آغاز مناقشه غزه، اسرائیل به هدف اصلی حملات سایبری جمهوری اسلامی تبدیل شده است.

در یک نمونه از این حملات، هکرهای وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با جعل هویت شرکت‌های بین‌المللی از جمله بوئینگ، به صنایع هوافضا، هوانوردی و دفاعی اسرائیل حمله کردند.

هاآرتص در ادامه گزارش خود نوشت گروه سایبری وابسته به حکومت ایران از هک «حساب شخصی» یک مدیرکل پیشین وزارت دفاع اسرائیل خبر داد و عکس‌ها و مدارک شخصی او را منتشر کرد.

در میان مطالب افشا شده از سوی این گروه، اطلاعات شخصی یکی از سفیران کنونی اسرائیل، یک وابسته نظامی پیشین اسرائیل در آمریکا و اعضای خانواده‌ تعدادی از مقام‌های ارشد اسرائیل دیده می‌شود.

در ماه مارس سال جاری میلادی نیز این گروه اعلام کرد داده‌هایی را از مرکز تحقیقات هسته‌ای نقب در دیمونا به سرقت برده است.

این گروه وابسته به جمهوری اسلامی هفته گذشته نیز حدود ۳۰ عکس منتسب به مرکز هسته‌ای سوریک را منتشر کرد.

هاآرتص با استناد به تحلیل دقیق داده‌های افشا شده از سوی این گروه سایبری نوشت این عکس‌ها به مراکز هسته‌ای سوریک و دیمونا تعلق ندارند.

هاآرتص افزود: «به نظر می‌رسد این تصاویر از تلفن همراه یا حساب ایمیل این دانشمند هسته‌ای به دست آمده و مرتبط با کار او به عنوان یک کارشناس ایمنی تشعشعات است.»

هکرها همچنین تصویر پاسپورت این دانشمند اسرائیلی را منتشر کردند.

شرکت امنیت سایبری چک پوینت در تیرماه گزارش داد یک گروه هکری وابسته به حکومت ایران با نام «مادی واتر» (MuddyWater) با استفاده از یک بدافزار اختصاصی جدید، اسرائیل و تعدادی دیگر از کشورهای منطقه را هدف قرار داده است.

ایران‌اینترنشنال در بهمن‌ماه سال گذشته به اطلاعاتی اختصاصی دست یافت که نشان می‌داد وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی در قالب یک شرکت پوششی به اهداف غیرنظامی در اسرائیل حمله سایبری می‌کند.

هاآرتص در ادامه گزارش خود افزود گروه سایبری وابسته به تهران چند اسکرین‌شات را که ظاهرا به پروژه شتاب‌دهنده ذرات SARAF در مرکز سوریک مرتبط هستند، منتشر کرده ‌است.

به گزارش هاآرتص، هرچند هکرها کوشیدند تاریخ‌های درج شده بر روی این مدارک را پاک کنند، اما تاریخ‌های عبری موجود در این اسناد را نادیده گرفتند. تاریخ‌های عبری حاکی از آن هستند که این اسناد به سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ برمی‌گردند.

تاکنون گروه سایبری وابسته به جمهوری اسلامی تنها ۳۰ عکس از داده‌های هک‌شده را منتشر کرده است و به همین دلیل، نمی‌توان درباره موفقیت احتمالی این گروه در کسب اطلاعاتی از مراکز هسته‌ای دیمونا و سوریک اسرائیل سخن گفت.

کمیسیون انرژی اتمی اسرائیل اعلام کرد عکس‌های منتشرشده ربطی به تاسیسات هسته‌ای این کشور ندارند. در سوی مقابل، اداره ملی سایبری اسرائیل و آژانس امنیت این کشور (شین بت) از اظهار نظر در این خصوص خودداری کردند.

در ماه‌های اخیر، تنش‌ها میان جمهوری اسلامی و اسرائیل به‌شدت افزایش یافته است و بیم آن می‌رود این تنش‌ها به جنگی تمام‌عیار منتهی شود.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

جهان‌نما
خبرها
جهان‌نما
خبرها

شنیداری

پادکست‌ها